Home » Cultură » George R.R. Martin, despre proiectele care continuă ”Game of Thrones”

George R.R. Martin, despre proiectele care continuă ”Game of Thrones”

George R.R. Martin, despre proiectele care continuă ”Game of Thrones”
Publicat: 07.05.2019
George R.R. Martin a explicat într-un text publicat pe propriul site în ce stadiu sunt proiectele care ar urma să continue „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”.

Pe măsură ce se apropie finalul ultimului sezon din ”Game of Thrones”, fanii serialului au pus în circulaţie mai multe variante privind modurile în care povestea poate să continue, potrivit Mediafax.

Autorul cărţilor care au stat la baza poveştii transformate în serial tv de succes, George R.R. Martin a oferit sâmbătă o idee asupra stadiului în care se află producţiile care vor fi dezvoltate după încheierea poveştii.

„Am avut cinci seriale diferite în faza de dezvoltare pentru a urma după «Game of Thrones» (nu îmi place termenul «continuare») la HBO şi la trei dintre ele încă se mai lucrează”.

Prima dintre aceste producţii va începe să fie realizată în a doua parte a anului, iar Naomi Watts a fost confirmată în distribuţia peliculei gândite ca un prequel pentru ”Game of Thrones”.

„Producţia căreia nu ar trebui să îi spun «The Long Night» se va filma spre finalul acestui an, iar celelalte două seriale sunt încă în faza de scriere a scenariului, dar se apropie de finalizare”, a dezvăluit scriitorul.

Ultimul episod al sezonului final din ”Game of Thrones” va fi difuzat pe 19 mai, reţeau HBO anunţând că pe 26 mai va difuza un film documentar care va prezenta în două ore cum a fost realizat cel de-al optulea sezon al serialului de succes.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase