Home » Cultură » Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreţei Celine Dion într-un film biografic

Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreţei Celine Dion într-un film biografic

Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreţei Celine Dion într-un film biografic
Publicat: 07.05.2019
Actriţa americană Angelina Jolie a refuzat să apară într-un film biografic despre cântăreaţa canadiană Celine Dion din cauza programului extrem de încărcat, relatează contactmusic.net, citat de Mediafax.

Un apropiat al artistei canadiene susţine că aceasta lucrează la un film biografic şi că i-a cerut lui Jolie să o interpreteze. „De câţiva ani, marea pasiune a lui Celine este să realizeze o adaptare cinematografică sub formă de musical a vieţii ei, carierei ei şi a mariajului cu Rene (Angelil -n.r.). Ea vrea să facă acest lucru atât pentru copiii săi, cât şi pentru fani, şi era determinată ca Angie să joace rolul ei”, a afirmat acesta.

Cu toate acestea, actriţa americană a fost nevoită să refuze oferta din cauza programului încărcat. Vestea a dezamăgit-o pe artistă, care avea o relaţie bună cu Angelina Jolie. „Celine o vedea pe Angie drept o bună prietenă şi este devastată că aceasta nu a acceptat rolul.”, au declarat apropiaţii cântăreţei.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted/Tinereţe furată”, a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Changeling/Schimbul”, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft” şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum „Mr. & Mrs. Smith/Domnul şi doamna Smith”, „A Mighty Heart/Speranţa moare ultima”, „Gia”, „Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde”, „Alexander/Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” şi „Maleficent”.

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, „Unbroken/De neînvins”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actriţa a mai regizat „By the Sea/Pe malul mării” (2015) şi „First They Killed My Father” (2017), nominalizat la Globurile de Aur şi BAFTA.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase