Home » Cultură » Weekendul 1-2 iunie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 1-2 iunie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 01.06.2019
„Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

Opera Comică pentru Copii din Calea Giulesti şi-a făcut festival la care Vedete Citesc Poveşti. Artişti precum Felicia Filip, Marian Râlea, Paula Seling sau Cuzin Toma sunt aşteptaţi în aceste zile dar şi la finalul săptămânilor care urmează să îi cucearească pe cei mici cu modul de interpretare pe care îl aleg pentru textele dedicate celor mici.

Bucureştenii care ajung în nordul oraşului, pe la Romexpo, pot să vadă cum se bat editurile în oferte şi sărbătoriri la Bookfest. Sunt aşteptate peste un milion de volume în prezentarea celor în jur de 200 de edituri care şi-au rezervat locul în pavilionul B2. Invitatul de onoare al manifestării este în acest an Marea Britanie, iar copiii au parte de programul lor separat la târg.

Festivalul Femei pe Mătăsari scoate pe trotuar mesele cu poveşti de vineri până duminică pentru evenimentul care a ajuns la a noua ediţie. „Închidem strada şi deschidem drumul femeilor talentate, care se dăruiesc artei”, spun organizatorii. 

Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunităţii, este anunţată duminică, la Agrement Lacul Nouă. Nu mai puţin de 11 cauze sociale sunt anunţate pe site-ul fundaţiei comunitare Braşov între mizele acestei ediţii a manifestării.

La Cluj-Napoca, a început vineri începe TIFF, Festivalul Internaţional de Film Transilvania. Gala de deschidere a fost dedicată proiecţiei în premieră a celei de-a patra pelicule regizate de Tudor Giurgiu, ”Parking”, ecranizarea unui cunoscut roman contemporan despre emigraţia românească şi poezie. Proiecţiile şi evenimentele speciale continuă şi în acest prim weekend al celei de-a 18-a ediţii de festival.

Timişorenii se întorc în timp dacă îşi petrec serile acestui weekend în spaţiul Stadionului Dan Păltinişanu. Până duminică aici se întâmplă Diskoteka Festival şi sunt anunţate recitaluri susţinute de 50 de artişti printre care se numărăModern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Acestea sunt distracţiile weekendului în care şi cei mici, dar şi cei mari au ce face. Dacă ştiţi evenimente care nu ar trebui să lipsească din selecţia noastră, nu vă abţineţi şi daţi-ne de ştire pe [email protected]. Un weekend relaxat să aveţi!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase