Home » Cultură » Serialul de groază pe care Steven Spielberg l-a propus unei platforme destinate telefoanelor mobile

Serialul de groază pe care Steven Spielberg l-a propus unei platforme destinate telefoanelor mobile

Serialul de groază pe care Steven Spielberg l-a propus unei platforme destinate telefoanelor mobile
Publicat: 15.06.2019
Regizorul Steven Spielberg a propus un serial de groază unei platforme destinate telefoanelor mobile, iar episoadele pot fi urmărite numai după căderea internetului, arată Variety, citată de Mediafax.

Serialul propus de Steven Spielberg este destinat platformei Quibi , a anunţat duminică fondatorul companiei, Jeffrey Katzenberg.

Oficialul a vorbit la Festivalul Banff World Media din Canada.

“Steven Spielberg a venit şi a spus că are o poveste super-înspăimântătoare şi vrea să o filmeze. El însuşi scrie scenariul. Încă nu avea nimic pe hârtie, şi însuşi faptul că l-am putut determina să scrie, e fantastic”, a arătat Katzenberg.

Katzenberg a spus că până acum Spielberg a “scris deja cinci sau şase episoade, care pe platforma digitală sunt prezentate drept capitole, ca în cazul unui roman, din cele 10 sau 12 părţi”. Programul care constă în secvenţe de câte 7-10 minute dedicate rulării pe telefonul mobil este dezvoltat sub numele “Spielberg’s After Dark”. Cea mai ciudată condiţie pusă de Spielberg a fost aceea ca fragmentele pe care le realizează să nu poată fi urmărite decât după căderea nopţii, ţinând cont de faptul că telefoanele pot stabili ce oră este în zona în care este accesat conţinutul video.

Spielberg lucrează şi la o reluare a seriei sale “Amazing Stories/ Călătorie în timp” pentru platforma Apple TV Plus.

Lansarea platformei Quibi este programată pentru 6 aprilie 2020.

Steven Spielberg a câştigat Oscarul pentru cel mai bun regizor cu drama din 1998 „Salvaţi soldatul Ryan”. Cineastul american a câştigat alte două premii Oscar în 1994, cu filmul „Lista lui Schindler”, în calitate de regizor şi de producător al peliculei.

În cei 40 de ani de carieră, Steven Spielberg a regizat aproximativ 30 de filme pentru marele ecran, iar cele mai multe dintre ele au marcat istoria cinematografiei mondiale. Dintre acestea fac parte „Duel pe autostradă/ Duel” din 1971, aflat la originea unui lungmetraj de televiziune, thrillerul „Fălci/ Jaws” (1975), „Întâlnire de gradul trei” (1977), „Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute” (1981), „E.T. Extraterestrul” (1982), „Culoarea purpurie” (1985). Printre producţiile sale din anii ’90 se disting „Jurassic Park” şi „Lista lui Schindler”, dar şi „Salvaţi soldatul Ryan” (1998). Filmul biografic „Lincoln” (2012), pentru care Spielberg a fost nominalizat din nou la premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, i-a adus actorului britanic Daniel Day-Lewis cel de-al treilea Oscar din carieră, câştigat în 2013.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase