Home » Cultură » Weekendul 15-16 iunie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 15-16 iunie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 15.06.2019
„Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

Până duminică, a 14-a ediţie Street Delivery Bucureşti scoate inspiraţia pe strada Arthur Verona. În acest an organizatorii fac spectacol cu artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare şi metaforele oraşului. Toate puse pe trotuar în termenii distracţiei. Evenimentul are loc simultan şi la Iaşi, unde poezia e în stradă pe Gheorghe Lascăr şi în zona Râpa Galbenă.

Finalul de săptămână e festiv şi pentru cei care ajung în Grădina Eden din Capitală. Două scene în grădină, şi colţuri de relaxare, instalaţii de artă şi secţiuni dedicate târgurilor de artă şi vinil, bijuterie şi live painting îi aşteaptă pe toţii curioşii dornici de o pauză din alergătura oraşului. 

Parcul Kiseleff deschide Grădina cu Artişti pentru un mini-festival de familie transformat în Târg de sânziene. Se spune din moşi-strămoşi că noaptea de Sânziene sau Drăgaica e una magică, în care toate minunile sunt posibile, cerul se deschide, zânele dansează şi sărbătoresc  soarele, dragostea şi pofta de viaţă. 

Cea de-a 5-a ediţie International Tattoo Expo are loc în cadrul istoric al Muzeului de Artă din Cluj-Napoca. Invitaţi speciali vor oferi concerte live de excepţie şi se vor alătura în demersul organizatorilor de a demonstra ce înseamnă, de fapt, munca din spatele unui tatuaj.

După atâta petrecere, cine s-a încins poate să se răcorească la a doua ediţie Timişoara Craft Beer Festival. În acest weekend, 20 de berării craft şi doi producători de cidru artizanal au întâlnire în Parcul Rozelor. Organizatorii promit Bere Artizanală, mai multe opţiuni de Street Food şi bineînţeles muzici faine. 

Ca să încheiem traseul nostru printre petreceri, ieşenii au parte zilele acestea de a zecea ediţie a Serilor Filmului Românesc la Tiki Village. Trei filme şi un concert aniversar cu Damian& Brothers sunt atracţiile proiecţiilor de pe plaja de la Ciric III, Veneţia ieşeană. 

Acestea sunt distracţiile weekendului în care sper să ne vedem la cât mai multe întâmplări pe gustul fiecăruia dintre noi. Dacă ştiţi evenimente care nu ar trebui să lipsească din selecţia noastră, nu vă abţineţi şi daţi-ne de ştire pe  [email protected].  Un weekend relaxat să aveţi!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase