Home » Cultură » James Bond 25: primele imagini senzuale şi explozive cu Daniel Craig

James Bond 25: primele imagini senzuale şi explozive cu Daniel Craig

James Bond 25: primele imagini senzuale şi explozive cu Daniel Craig
Publicat: 29.06.2019
Un clip inedit în care sunt combinate imagini de pe platourile de filmare şi secvenţe din noul lungmetraj "James Bond" a fost publicat pe contul oficial al producţiei de pe platforma de micro-blogging Twitter, potrivit bfmtv.com, citat de Mediafax

Clipul de aproximativ 30 de secunde prezintă imagini de pe platourile de filmare din Jamaica şi scene din viitorul film.

Daniel Craig – James Bond apare într-o secvenţă înarmat cu un harpon, dar şi în timp ce seduce o femeie într-un club. Clipul îi arată şi pe Daniel Craig şi regizorul Cary Fukunaga discutând pe platourile de filmare.

În ultimele săptămâni, producătorii s-au confruntat cu mai multe probleme. Daniel Craig s-a rănit la un picior şi a fost operat, iar o cameră video a fost descoperită în toaleta femeilor de pe platourile de filmare. De asemenea, regizorul a fost acuzat că amână filmările pentru a se juca pe calculator, lucru pe care l-a negat.

Următorul film din seria „James Bond”, care este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga, va fi lansat pe 8 aprilie 2020.

Precedentele două pelicule au fost regizate de Sam Mendes şi au avut cele mai mari încasări din toată franciza: „Skyfall” a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar „Spectre” – 880,7 milioane de dolari.

În „Spectre”, actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008) şi „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase