Home » Cultură » ”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” a debutat pe ecranele româneşti pe primul loc în box office

”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” a debutat pe ecranele româneşti pe primul loc în box office

”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” a debutat pe ecranele româneşti pe primul loc în box office
Publicat: 07.08.2019
”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw” a debutat pe ecranele româneşti pe primul loc în box office, într-o săptămână în care premiera concurentă a fost fantezia romantică post-umană ”Border/ La graniţă”, al iranio-danezului Ali Abbasi.

”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw” este liderul primului weekend de august în România. Producţia care îi readuce ca protagonişti pe Dwayne Johnson şi Jason Statham i-a convins pe spectatori să plătească 2,8 milioane de lei în primul weekend pe care l-a petrecut pe ecranele româneşti.

Pe locul doi a coborât faţă de săptămâna trecută ”The Lion King/ Regele Leu”, pelicula care reia povestea de succes a unui desen animat devenit clasic reuşind să adauge încă 756,6 mii de lei în primul weekend din august.

Aventurile europene din ”Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” rămâne pe podium şi după a cincea săptămână petrecută în România şi a mai strâns 153 de mii de lei de la români. Suspansul din ”Crawl/ Ape ucigaşe” a coborât un loc în a doua săptămână pe ecranele de la noi, înotând cu aligatorii pentru alţi 130 de mii de lei.

Ceva mai rezistent se dovedeşte filmul de groază ”Annabelle Comes Home/ Annabelle 3” care şi-a păstrat locul 5 pe care s-a stabilit în ultima săptămână din iulie, faţă de care încasările i-au scăzut cu doar 11,72%, potrivit cifrelor oferite de platforma Cinemagia.ro. Totalul de weekend trece în dreptul păpuşii blestemate încă 127 de mii de lei.

Lista primelor zece cifre de încasări ale weekendului în România este completată de ”Anna” (112 mii de lei), ”Toy Story 4/ Povestea jucăriilor 4” (109,7 mii de lei), ”The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2” (85 de mii de lei), ”Poms/ Hai că încă putem!” (72,5 mii de lei) şi ”Stuber/ Stuber: Detectov de nevoie” (cu alte 34,6 mii de lei).

Filmul lui Ali Abbasi, ”Border/ La graniţă”, nici nu apare în clasament, dar spune cu afecţiune o poveste de dragoste între fiinţe mitice integrate în viaţa de zi cu zi a unei aşezări de graniţă din pădurile suedeze. O peliculă care se adresează fascinaţiei discrete a cinefililor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase