Home » Cultură » Disney pregăteşte un nou film ”Războiul stelelor”

Disney pregăteşte un nou film ”Războiul stelelor”

Disney pregăteşte un nou film ”Războiul stelelor”
Publicat: 29.09.2019
Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, va lucra la un nou film "Războiul stelelor/ Star Wars", în colaborare cu Kathleen Kennedy, preşedintele companiei Lucasfilm, potrivit The Hollywood Reporter, citat de agenţia de presă Mediafax.

Informaţia a apărut după câteva luni după ce liderul companiei Disney, Robert Iger, a declarat că planurile de a realiza alte continuări ale celebrei francize vor fi nesigure, până când Disney se va decide cum să continue seria. „Nu am anunţat planuri specifice pentru filmele de după aceea. Există pelicule care sunt în lucru, dar nu le-am dezvăluit”, a afrimat Iger.

Detalii privind distribuţia şi data la care noua pelicula va fi lansată sunt, pentru moment, necunoscute.

„Star Wars: Skywalker – Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” va fi lansat în România pe 20 decembrie şi ar fi trebuit să reprezinte ultimul capitol din povestea familiei Skywalker. Compania a înregistrat încasări dezamăgitoare cu pelicula „Solo: A Star Wars Story/Solo: O Poveste Star Wars”, filmul din 2018, dedicat personajului Han Solo.

Cu privire la noul film „Războiul stelelor”, Alan Horn de la Studiourile Walt Disney a declarat că este încântat de proiectul la care Lucasfilm şi Kathleen Kennedy lucrează. Horn a adăugat că Feige este un fan al francizei, implicarea lui în proiect fiind benefică.

„După finalizarea peliculei «Skywalker», Kathy vrea să înceapă o nouă eră în povestirile «Star Wars». Cunoscând ce mare fan al francizei este Kevin, este relevantă colaborarea dintre aceşti doi producători extraordinari la un film”, a declarat Alan.

Feige este considerat unul dintre cel mai de succes producători de la Hollywood. Sub conducerea lui, Marvel Studios a marcat o perioadă de dominaţie în industrie, producând peste 22 de miliarde de dolari la nivel mondial.

În anul 2009, Disney a cumpărat Marvel pentru suma de 4 miliarde de dolari.

Totodată, în anul 2012, compania Lucasfilm a fost cumpărată de Disney pentru suma de 4 miliarde de dolari, realizând de atunci pelicule de succes, precum „Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, în 2015, şi „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi”, lansat în 2017.

În luna aprilie, Kathleen Kennedy a insistat că „Star Wars: The Rise of Skywalker” nu va fi ultimul film din serie.

„Acest [film] va fi punctul culminant din saga Skywalker. El nu va fi, sub nicio formă, sfârşitul «Star Wars»”, a declarat Kennedy în luna aprilie. „Momentan port discuţii cu Dan Weiss, David Benioff….şi Rian Johnson. Stăm la discuţii şi ne gândim cum să continuăm povestea.”, a continuat ea. „Ştiam că vom încheia acţiunea din această serie, eram conştienţi de când ne-am apucat să lucrăm la «The Force Awakens/ Trezirea Forţei». Momentan ne gândim la următoarea sagă. Nu ne gândim la doar o altă trilogie, ci chiar la următorii 10 ani sau mai mult”, a încheiat aceasta.

Franciza „Star Wars/Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you” („Forţa fie cu tine”) au intrat în cultura pop.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase