Home » Cultură » Cine o va interpreta pe regina Elizabeth la vârsta a treia, în serialul ”The Crown”

Cine o va interpreta pe regina Elizabeth la vârsta a treia, în serialul ”The Crown”

Cine o va interpreta pe regina Elizabeth la vârsta a treia, în serialul ”The Crown”
Publicat: 05.02.2020
Actriţa britanică Imelda Staunton o va interpreta pe regina Elizabeth la vârsta a treia, în producţia Netflix de succes "The Crown", care se va încheia cu sezonul al cincilea, mai devreme decât era programat, potrivit Associated Press.

Creatorul serialului, Peter Morgan, a spus că acesta ar fi trebuit să se încheie cu cel de-al şaselea sezon, dar că, în prezent, crede că partea a cincea este cea mai potrivită pentru o încheiere.

În sezonul al cincilea, Imelda Staunton va prelua coroana de regină de la Olivia Colman, care, la rândul ei, i-a succedat actriţei Claire Foy.

Staunton este laureată a premiului Olivier şi a jucat în filme precum „Vera Drake”, „Nanny McPhee”, „Harry Potter and the Deathly Hallows”, dar şi mai recentul „Downton Abbey”.

Sezonul al treilea al serialului a avut premiera în noiembrie anul trecut şi s-a concentrat pe anii 1960 şi pe apariţia pe scena publică a prinţului Charles.

„The Crown” a obţinut un Glob de Aur pentru cel mai bun serial dramă, iar Foy şi Colman au obţinut acelaşi prestigios trofeu pentru rol principal.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase