Home » Descopera in Romania » Destinaţii neaşteptate! Unde poţi merge în luna de miere în România

Destinaţii neaşteptate! Unde poţi merge în luna de miere în România

Destinaţii neaşteptate! Unde poţi merge în luna de miere în România
Publicat: 26.08.2015
De câţiva ani încoace, tinerii însurăţei aleg să-şi petreacă luna de miere – în cele mai multe cazuri, săptămâna „dulce” – în străinătate, Grecia şi Turcia fiind primele opţiuni. Însă şi în România poţi găsi locuri fabuloase unde poţi transforma cea mai roamantică perioadă din viaţa ta în cea mai frumoasă amintire!

Grecia, Turcia, Tenerife, Maldive sau chiar îndepărtatele insule din Oceanul Pacific sunt destinaţiile preferate pentru românii care aleg să-şi petreacă  luna de miere. Locuri speciale, care se transformă, inevitabil, în cele mai frumoase vacanţe.

Dar şi România oferă locuri spectaculoase, unde tinerii însurăţei pot petrece cea mai romantică vacanţă din viaţa lor. Descoperă în galeria foto poprunerile noastre pentru o lună de miere perfectă!

Intră în galeria foto pentru a vedea imagini şi detalii despre locurile frumoase din România în care puteţi petrece o vacanţă împreună cu persoana iubită

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase