Home » Descopera in Romania » O tânără daneză face cea mai sinceră reclamă României. VIDEO

O tânără daneză face cea mai sinceră reclamă României. VIDEO

O tânără daneză face cea mai sinceră reclamă României. VIDEO
Publicat: 18.01.2016
O tânără vloggeriţă din Danemarca promovează România pe YouTube, într-un clip intitulat ”România şi românii”, în care foloseşte inclusiv imagini din campania gândul ”Why don't you come over”.

”România are 19,94 milioane de locuitori. Eu m-am născut în 1994. Coincidenţă? Nu cred”, îşi începe Victoria Flamel prezentarea despre ţara noastră.

”Capitala este frumosul oraş Bucureşti, care înainte de cel de-al Doilea Război Mondial era poreclit ‘Micul Paris’. Ţara e cunoscută şi pentru Sibiu, care a fost votat drept al optulea cel mai idilic loc din lume, de către Forbes. România e în general o ţară foarte frumoasă, cu peisaje minunate. Poţi să mergi la schi, în drumeţii (…) Nu pot să vorbesc despre peisajele României fără să vorbesc despre incredibila cascadă Bigăr, care a fost votată drept cea mai frumoasă apă din lume, de către World Geography”, continuă tânăra prezentarea ţării noastre.

Victoria Flamel mai precizează că România este cea mai bogată ţară europeană în ceea ce priveşte resursele de aur, dar şi că din ţara noastră provin actorul Sebastian Stan (cunoscut din ”Gossip Girl”, ”Black Swan” sau ”Captain America”), cântăreaţa Inna, gimnasta Nadia Comăneci, dar şi Vlad Ţepeş, pe care daneza îl numeşte ”cel mai cunoscut român din toate timpurile”.
 
Tânăra mai aduce aminte şi că Top Gear a desemnat Transfăgărăşanul drept ”cea mai frumoasă şosea din lume”. Totodată, vloggeriţa foloseşte unul dintre afişele campaniei gândul ”Why don’t you come over” pentru a demonstra că ”jumătate dintre românce arată precum Kate Middleton, cealaltă jumătate – ca sora ei”. ”Pe lângă faptul că au umor, românii sunt şi foarte prietenoşi şi ospitalieri”, conchide daneza.
 
 
Vloggeriţa are pe contul ei de YouTube clipuri de prezentare şi pentru alte ţări.

Sursa: Gândul.info

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase