Home » Descopera in Romania » Enigma Bucegilor: cărarea ireală pe care oamenii DISPAR fără urmă – GALERIE FOTO

Enigma Bucegilor: cărarea ireală pe care oamenii DISPAR fără urmă – GALERIE FOTO

Enigma Bucegilor: cărarea ireală pe care oamenii DISPAR fără urmă – GALERIE FOTO
Publicat: 15.02.2016
Nu doar prezenţa Babelor şi a Sfinxului fac din Munţii Bucegi unul dintre cele mai misterioase locuri din România, ci şi legendele care circulă în jurul lor.
 
Potrivit Mediafax, una dintre legendele legate de Munţii Bucegi spune că locurile sunt împânzite de tuneluri subterane de zeci de kilometri, ipoteză în sprijinul căreia ar veni câteva sute de cutremure din 1993, nici acum explicate de specialişti. Tot aici, există izvoare miraculoase care vindecă boli incurabile sau locuri unde au loc fenomene paranormale, despre care circulă tot felul de poveşti.
 
Un astfel de loc se regăseşte în traseul de pe Jepii Mici, recomandat celor experimentaţi pe timp de vară, iarna fiind închis.
 

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
 
Localnicii din Buşteni, dar şi oameni ai munţilor spun că pe traseul Jepii Mici, urcând pe Valea Comorilor, în anumite condiţii meteorologice, mai ales vara, când pe munte se lasă o ceaţă grosă aparent fără o explicaţie, apare o cărare îngustă.
 
Poteca nu are mai mult de 20 de centimetri lăţime şi este paralelă cu cea principală.  Foarte puţini dintre cei care s-au încumetat să meargă pe acest traseu au reapărut în alte locuri din Bucegi, dezorientaţi şi pierduţi, chiar răniţi, iar mulţi au disparut definitiv.
 
Sursa: Mediafax
 
Vă recomandăm şi aceste articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase