Home » Descopera in Romania » Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din lume, a îngheţat – Galerie foto

Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din lume, a îngheţat – Galerie foto

Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din lume, a îngheţat – Galerie foto
Publicat: 11.01.2017
Cascada Bigăr, din judeţul Caraş-Severin, desemnată una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, este îngheţată de cel puţin o săptămână, în urma temperaturilor scăzute din ultima perioadă, astfel că turiştii au parte de o privelişte inedită, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cascada Bigăr, aflată la jumătatea distanţei dintre Polul Nord şi Ecuator, s-a transformat, în ultimele zile, într-o perdea de gheaţă de aproximativ nouă metri, după ce temperaturile au coborât mult sub zero grade Celsius, relatează Mediafax

Galerie foto

vezi galeria
6 foto
 
De altfel, căderea de apă din judeţul Caraş-Severin îngheaţă aproape în fiecare iarnă, astfel că turiştii au parte de o privelişte inedită. De asemenea, şi apa care ar fi trebuit să şiroiască pe muşchiul verde a îngheţat.
 
Potrivit meteorologilor, în judeţul Caraş-Severin se vor înregistra şi temperaturi care vor ajunge la -15 grade Celsius pe timpul nopţii.
 
Cascada Bigăr se află pe teritoriul comunei Bozovici, din judeţul Caraş-Severin, în Munţii Aninei, la marginea drumului naţional 57B. Anual, căderea de apă este admirată de mii de turişti din ţară, dar şi din străinătate. Cascada Bigăr a devenit cunoscută în anul 2013, când site-ul The World Geography a catalogat-o drept cea mai impresionantă cădere de apă din lume.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase