Home » Descopera in Romania » Condé Nast Traveler: Topul celor mai importante atracţii turistice din România

Condé Nast Traveler: Topul celor mai importante atracţii turistice din România

Condé Nast Traveler: Topul celor mai importante atracţii turistice din România
Publicat: 02.09.2018
România este ţara castelelor medievale, a bisericilor gotice şi a oraşelor încântătoare, toate ascunse printre cele mai enigmatice peisaje ale Europei de sud-est. Având zone geografice precum Munţii Carpaţi şi Marea Neagră, România este un loc al pădurilor dense şi al piscurilor înzăpezit, care se potrivesc perfect cu folclorul ţării, scrie jurnalista Caitlin Morton. Aceasta a scris câteva impresii despre unele din cele mai importante obiective turistice din România pentru site-ul cntraveller.com.
Sighişoara – Acest orăşel medieval situat în Transilvania are un centru istoric protejat de UNESCO şi străduţe care au de-a stânga şi de-a dreapta căsuţe colorate. Este, de asemenea, şi locul unde s-a născut Vlad Ţepeş şi este considerat unul dintre cele mai bântuite oraşe ale lumii.
 
Lacul Roşu – Localizat în Carpaţii de Est, Lacul Roşu nu este tocmai roşu, dar vei fi prea ocupat să admiri priveliştile montane şi copacii mereu verzi care se reflectă în apă, pentru a da importanţă acestui detaliu.
 
Castelul Bran – Localizat în Munţii Carpaţi, la graniţa dintre Transilvania şi Valahia, mai poartă şi numele de Castelul lui Dracula datorită asemănării cu castelul descris în romanul lui Bram Stoker.
 
Cotinuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase