Home » D:News » Cum este viaţa în spaţiu? Un spectaculos tur ghidat dezvăluie secretele Staţiei Spaţiale Internaţionale (VIDEO)

Cum este viaţa în spaţiu? Un spectaculos tur ghidat dezvăluie secretele Staţiei Spaţiale Internaţionale (VIDEO)

Cum este viaţa în spaţiu? Un spectaculos tur ghidat dezvăluie secretele Staţiei Spaţiale Internaţionale (VIDEO)
Publicat: 22.11.2012
V-aţi întrebat vreodată prin ce experienţe trec turiştii spaţiali ce aleg să plătească milioane de dolari pentru a vizita Staţia Spaţială Internaţională? Dacă da, acum aveţi şansa să descoperiţi cum este viaţa la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, graţie unui tur extraordinar oferit de Sunita Williams, un astronaut NASA care a condus laboratorul spaţial până de curând.

Cu câteva ore înainte să părăsească SSI pentru a reveni pe Terra la bordul unei navete Soyuz TMA-05M, Sunita Williams a filmat un mini-documentar, oferind un tur ghidat de 30 de minute la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Comandantul Williams a dezvăluit multe detalii din viaţa de zi cu zi a astronauţilor de la bordul ISS, printre care „dormitorul spaţial”, bicicleta medicinală ce pluteşte în condiţii de microgravitaţie şi cupola de observaţie, ce oferă o perspectivă uluitoare asupra Pământului.

Urmăriţi turul ghidat al Staţiei Spaţiale Internaţionale: 

Sursa: NASA Television

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase