Home » D:News » Amazon lanseaza e-book-ul Kindle

Amazon lanseaza e-book-ul Kindle

Amazon lanseaza e-book-ul Kindle
Publicat: 19.11.2007
Este dotat cu conexiune wi-fi, se poate lega la o arhiva de peste 40.000 de titluri disponibile pentru download si va costa 399 dolari in Statele Unite.

Astazi, la New York, Amazon, liderul mondial al comertului online lanseaza "Kindle", un dispozitiv care va permite utilizatorilor sa descarce carti electronice din catalogul online. Adevarata noutate pe care o aduce Kindle este reprezentata de conexiunea wireless care ii va permite sa se lege cu magazinul de carti electronice de pe site-ul Amazon in stilul lui Apple iTunes Wi-Fi Store deja disponibil pe iPhone si iPod Touch.

In plus, Kindle promite sa-l scuteasca pe utilizator de nevoia de a folosi neaparat un Pc pentru a descarca materialul. Potrivit unor informatii aparute in ultimul numar al revistei Newsweek, Kindle va avea o greutate foarte mica, o rezolutie ridicata si va putea sa “duca” 200 de carti. Bateria, adevaratul calcai al lui Ahile pentru proiectantii din domeniu, va avea o durata de cel putin 30 de ore. De circa un an, concurentul Sony vinde la pretul de 300 de dolari un produs similar, Sony Reader, pentru care exista circa 18.000 de titluri disponibile.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase