Home » D:News » Filmare inedită: cum arată o găleată plină cu leneşi? (VIDEO)

Filmare inedită: cum arată o găleată plină cu leneşi? (VIDEO)

Filmare inedită: cum arată o găleată plină cu leneşi? (VIDEO)
Publicat: 17.02.2013
Lucy Cooke este o prezentatoare TV cu multiple talente: zoolog, exporator, scriitor şi realizator TV cu o pasiune pentru diferite animale biuzare de pe Terra. Cea mai mare pasiune o are pentru leneşi, simpaticele animale cu zâmbete dulci, ritm încet şi care sunt extrem de „îmbrăţişabile” (cel puţin aşa susţine Cooke).

Cooke consideră că viteza este supraapreciată şi că leneşul este adevăratul rege al junglei. Pentru că restul oamenilor nu cred acelaşi lucru, Cooke a fondat Sloth Appreciation Society, organizaţie ce are ca scop promovarea leneşilor.

În ultimii ani Cooke şi-a dedicat energia leneşilor, călătorind în 2010 într-o zonă izolată din Costa Rica pentru a vizita primul orfelinat de leneşi din lume. Aici a întâlnit 150 de exemplare, iar filmul rezultat (intitulat „Meet the Sloths„) a devenit celebru în întreaga lume.

Între timp, exploratoarea a realizat un documentar despre viaţa acestor animale şi a scris o carte ce urmează să fie publicată în SUA în luna martie 2013 sub numele de „A Little Book of Sloth”.

Cu această ocazie, Cooke a dat publicităţii un nou clip cu aceste adorabile animale în timp ce se relaxează într-o găleată. Iată imaginile inedite cu acest animal cumpătat:

Sursa: Vimeo

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase