Home » D:News » Noua vedetă din lumea animală: drăgălaşa vidră „albă” (VIDEO)

Noua vedetă din lumea animală: drăgălaşa vidră „albă” (VIDEO)

Noua vedetă din lumea animală: drăgălaşa vidră „albă” (VIDEO)
Publicat: 23.03.2013
O vidră în vârstă de 4 luni, numită Haku a devnit principala atracţie a unui acvariu din Tokyo, după ce îngrijitorii au constatat că aceasta va continua să aibă blana de culoare deschisă tot restul vieţii.

La această vârstă, majoritatea vidrelor îşi schimbă deja culoarea blănii dar în cazul lui Haku, acoperământul ei continuă să îşi păstreze nuanţă deschisă. Ca urmare a acestui lucru, îngrijitorii de la grădina zoologică i-au pus numele de Haku, care în japoneză înseamnă „alb”. 

De obicei vidrele se nasc având o culoare deschisă, dar cu timpul blana lor capătă o nuanţă tot mai închisă. La 4 luni, Haku a atins deja adolescenţa, dar culoarea blănii ei a continuat să fie la fel de deschisă. Ca urmare a acestui fenomen, specialiştii spun că şansele ca ea să îşi păstreze această culoare la maturitate sunt destul de mari. 

Momentan, Haku este prea tânără pentru a se alătura celorlalte 7 vidrea adulte aşa că, pentru moment ea este un fel de ambasador al acvariului întâmpinându-i pe vizitatori şi mergând alături de ei, dar în lesă. 

Sursa: NY Daily News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase