Home » D:News » Petrecere în pădure: o cameră ascunsă dezvăluie cum se distrează urşii când nu îi priveşte nimeni (VIDEO)

Petrecere în pădure: o cameră ascunsă dezvăluie cum se distrează urşii când nu îi priveşte nimeni (VIDEO)

Petrecere în pădure: o cameră ascunsă dezvăluie cum se distrează urşii când nu îi priveşte nimeni (VIDEO)
Publicat: 28.07.2013
Glenn Naylor este un pădurar pasionat de fotografie ce trăieşte în Alberta, Canada. Naylor iubeşte natura, motiv pentru care a fondat Bow Valley WildSmart, un program de protejare a mediului înconjurător ce doreşte să reducă interacţiunile neplăcute dintre oameni şi animalele sălbatice.

De curând, Naylor a avut şansa de a combina cele două pasiuni, capturând câteva imagini spectaculoase.

Fotograful obişnuieşte să lase camere în aer liber în pădurile din Alberta în care lucrează, alegând locurile în care ştie că are cele mai mari şanse să captureze imagini cu fauna din zonă. Cel mai recent video capturat de Glenn reuşeşte chiar mai mult.

Denumit „Ce se petrece atunci când tu nu eşti acolo”, clipul surprinde o „petrecere” organizată de câţiva urşi care s-au strâns în jurul unui copac folosit pentru scărpinat. Imaginile capturate de camera instalată de Naylor dezvăluie cum se comportă urşii atunci când nu sunt văzuţi de oameni:

Naylor nu doreşte ca imaginile pe care le-a capturat să-i facă pe oameni să tragă concluzii greşite despre urşi în general. Indiferent cât de simpatici sunt urşii din filmare, Glenn reaminteşte că „urşii nu sunt drăguţi şi prietenoşi, ei sunt animale sălbatice ce trebuie tratate cu grijă şi respect”.

Dacă doriţi să urmăriţi şi celelalte clipuri şi fotografii postate de Naylor, puteţi accesa canalul său de pe YouTube sau site-ul WildSmart.

Sursa: PetaPixel

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase