Home » D:News » Periuţa de dinţi 3D: arată respingător, dar ne curăţă dinţii în doar 6 secunde (VIDEO)

Periuţa de dinţi 3D: arată respingător, dar ne curăţă dinţii în doar 6 secunde (VIDEO)

Publicat: 02.10.2013
A fost lansată cea mai nouă periuţă de dinţi inteligentă şi este de-a dreptul monstruoasă. Având forma unui mulaj umplut cu mulţi peri de curăţare, noua periuţă are un aspect respingător, însă, potrivit producătorului, Blizzident, ea are un nivel revoluţionar de eficacitate.

Mai mult, Blizzident susţine că noua sa creaţie ne poate curăţa dinţii eficient în doar 6 secunde

Periuţa de dinţi 3D: arată respingător dar ne curăţă dinţii în doar 6 secunde     (Foto:Blizzident)Periuţa de dinţi 3D: arată respingător dar ne curăţă dinţii în doar 6 secunde

Deşi pare cel puţin bizar să introduci periuţa Blizzident în gură, compania spune că periile sale sunt personalizate în funcţie de cavitatea bucală a fiecărui utilizator. Pentru fiecare utilizator producătorul scanează 3D dinţii acestuia realizând ulterior un mulaj ce va servi ca model pentru crearea periuţei 3D care conţine aproximativ 400 de perii

Chiar dacă poate părea că Blizzident se grăbeşte să facă afirmaţii nefondate, acestea sunt totuşi susţinute de o explicaţie rezonabilă: periuţa lor curăţă întreaga gură odată. 

Cum se foloseşte periuţa? Aşa cum puteţi vedea în clipul video de mai jos, utilizatorul trebuie să muşte mulajul şi apoi să mişte maxilarul pentru a freca dinţii de peri. Toţi perii sunt îndreptaţi spre dinţi la un unghi de 45 de grade pentru a asigura o curăţare eficientă. 

În faţa fiecărei periuţe este montat un mâner circular care are şi rolul de a stoca aţa dentară, despre care producătorul susţine că întră perfect între dinţi datorită unor cârlige cu care este dotat mulajul. 

În prezent, Blizzident a început deja comercializarea periuţei de dinţi. Doritorii trebuie să îşi scaneze 3D dantura şi apoi să îşi comande periuţa care va costa 299 de dolari, preţ ce include printarea şi personalizarea. Pentru schimbarea periilor, în momentul în care acestea se uzează, compania percepe un preţ de 159 de dolari şi fireşte, periuţa are o speranţă de viaţă limitată, de aproximativ 1 an. 

Sursa: The Verge
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase