Home » D:News » Vulpea şi câinele: prietenia care vă va topi inimile (GALERIE FOTO)

Vulpea şi câinele: prietenia care vă va topi inimile (GALERIE FOTO)

Publicat: 08.12.2013
În 1981, Disney a lansat desenul animat „Vulpea şi câinele” (The Fox and the Hound) în care Tod şi Cooper sunt cei mai buni prieteni. Acum, în Norvegia trăiesc Tinni şi Sniffer, care au o poveste similară cu cea a personajelor din desenul animat.

Faceţi cunoştinţă cu Tinni (câinele din partea stângă a imaginii) şi Sniffer (vulpea din partea dreaptă). Ei trăiesc într-o pădure din Norvegia şi sunt cei mai buni prieteni. 

Fotograful Torgeir Berge este stăpânul lui Tinni şi a urmărit de aproape prietenia dintre câinele lui vulpe. Acum, vrea ca împreună cu prietenul său, scriitorul Berit Helber să publice o carte atât pentru copii, cât şi pentru adulţi în care să descrie aventurile celor două animale. Pe lângă poveşti, cartea va conţine şi fotografii cu Tinni şi Sniffe. 

Cei doi autori susţin că o parte din banii câştigaţi în urma vânzării cărţilor vor fi donaţi unei organizaţii care luptă împotriva folosirii blănii de vulpe. „Prin acest mijloc noi vom fi vocea animalelor”, a explicat Helberg. 

Oricum, un lucru este clar: Sniffer şi Tinni se iubesc foarte mult. 

Adoră să se joace împreună.

Să se odihnească împreună.

Au mereu multe de discutat. 

Le plac aceleaşi lucruri (să sară, să cară beţe).

Iar Berge explică faptul că deşi mulţi ar putea să creadă că această relaţie dintre Tinni şi Sniffer este ciudată, aceste animale se aseamănă foarte mult. 

Şi oricine se uită la aceste fotografi poate înţelege prietenia şi afecţiunea pe care şi-o poartă cei doi. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase