Home » D:News » Cum arată o vacanţă în jurul lumii expusă într-un clip video de doar două minute? (VIDEO)

Cum arată o vacanţă în jurul lumii expusă într-un clip video de doar două minute? (VIDEO)

Publicat: 10.12.2013
Dacă ai ţine-o tot anul într-o vacanţă şi te-ai filma zilnic în timp ce faci cele mai nebuneşti sau distractive lucruri, nu ai vrea să împărtăşeşti clipurile video cu întreaga lumea? Louis Cole exact asta face.

În vârstă de 30 de ani, Louis este deja cunoscut lumii după ce în 2011 clipurile sale, în care se filmase mâncând creaturi „ciudate” precum scorpioni sau gândaci, au născut controverse în rândul utilizatorilor Youtube. 

Acum, el îşi petrecere viaţa călătorind şi folosindu-se de Youtube, Facebook, Twitter şi Tumbler pentru a arăta lumii întregi evenimentele la care ia parte. Până acum, Cole a amuzat şi inspirat mii de fani, pe care el îi numeşte prieteni. 

Dacă vă veţi uita la clipul de mai jos şi la multe altele de pe canalul lui de Youtube probabil că vă veţi întreba dacă Louis doarme vreodată. 

Având în vedere care îi este pasiunea, nu este de mirare că mottoul lui este „Bucură-te de viaţă şi trăieşte aventura!”.

În clipul video de mai jos, Cole reuşeşte să ne arate în doar 2 minute cât de uimitor a fost pentru el anul care tocmai se sfârşeşte. 

Sursa: Business Insider

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase