Home » D:News » Ce se întâmplă când o pasăre fură o cameră de filmat şi realizează propriul ei film? (GALERIE FOTO/VIDEO)

Ce se întâmplă când o pasăre fură o cameră de filmat şi realizează propriul ei film? (GALERIE FOTO/VIDEO)

Publicat: 21.01.2014
O specie de pasăre caracara a „furat” una dintre camerele ascunse montate de realizatorii unui documentar BBC şi a realizat propriul ei film artistic.

Regizorul John Downer şi echipa sa au petrecut 8 luni infiltrându-se în coloniile de pinguini pentru a realiza mini-seria de documentare „Penguins — Spy in the Huddle”. Cum au reuşit acest lucru? Ei bine. ei au deghizat 50 de camere de filmat în bulgări de zăpadă, pietre, ouă şi pinguini animaţiei în mărime naturală.  

Un o astfel de cameră, deghizată în ou de pinguin, a fost găsită de o pasăre de pradă. Animalul a decis să îţi ia zborul ţinând în gheare camera, reuşind astfel să fie prima pasăre care a filmat o colonie de  pinguini moţaţi. 

Aceşti pinguini se încadrează printre cele mai mici animale de acest gen, distingându-se prin banda galbenă de deasupra ochilor care se continuă cu o coroană ţepoasă de pene. De asemenea, ei au ochii roşi şi picioarele roz. 

De asemenea, femelele sunt un pic mai mici ca masculii, dar au un penaj asemănător. 

Dacă aţi văzut filmul Happy Feet, atunci sigur v-aţi gândit la personajul Lovelace, atunci când aţi citit descrierea pinguinilor moţaţi. 

Aşadar, aceasta este pasărea în momentul în care a devenit interesată de camera deghizată în ou.

Iar acesta este unul dintre cele mai reuşite cadre pe care le-a surprins ea. 

Din păcate, însă, caracara a scăpat camera

Dar, în cele din urmă, camera a ajuns în gearele unui vultur

Care s-a gândit să îţi încerce talentul artistic alături de un amic

În cele din urmă, camera a ajuns înapoi în mijlocul coloniei de pinguini

Surse: BuzzFeed, Global Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase