Home » D:News » Tehnologia schimbă legăturile dintre oameni: un nou site facilitează „relaţiile cu jumătate de normă”

Tehnologia schimbă legăturile dintre oameni: un nou site facilitează „relaţiile cu jumătate de normă”

Tehnologia schimbă legăturile dintre oameni: un nou site facilitează „relaţiile cu jumătate de normă”
Publicat: 23.02.2014
Persoanele celibatare care caută "relaţii cu jumătate de normă", întrucât vor să aibă parte de iubire, dar nu au timp suficient pentru a se angaja complet în acea legătură sentimentală, îşi pot găsi parteneri compatibili pe un nou site, informează dailymail.co.uk.

Înfiinţat de jurnalista Helen Croydon, site-ul parttimelove.co.uk a fost creat pentru aceia care îşi doresc să aibă parte de iubire în vieţile lor, însă nu dispun de timpul necesar pentru a se implica complet în acea relaţie.

Administratorii săi spun că site-ul este „perfect pentru persoanele celibatare care caută parteneri compatibili, pentru atracţie reciprocă, prietenie sinceră, respect şi scântei magice, dar care nu îşi doresc să se mute împreună după trei luni şi care îşi preţuiesc timpul liber şi independenţa”.

Site-ul se adresează utilizatorilor care îşi doresc o relaţie reală – în opoziţie cu aceia care vor aventuri sexuale gratuite -, dar care doresc să investească doar o cantitate limitată de timp în acele relaţii.

„Poate tocmai aţi ieşit dintr-o relaţie de lungă durată şi vreţi să luaţi lucrurile pas cu pas? Poate sunteţi părinte unic, călătoriţi trei zile pe săptămână sau poate sunteţi concentrat pe noi obiective în carieră şi nu aveţi timp pentru o relaţie convenţională consumatoare de energie. Asta nu înseamnă că trebuie să vă aşezaţi la casa voastră cu un partener cu care aveţi o aventură lipsită de însemnătate. Membrii site-ului parttimelove.co.uk sunt persoane celibatare care gândesc la fel, care îşi preţuiesc stilul de viaţă existent, dar vor să petreacă timp plăcut alături de o persoană la care ţin”, afirmă administratorii site-ului într-un mesaj publicat pe pagina de pornire a site-ului.

Accesul pe site este gratuit.

Creatoarea site-ului, Helen Croydon, scrie şi despre beneficiile pe care le aduce acest tip de relaţie, căreia îi spune „relaţie cu nivel mic de mentenanţă,” în cea mai recentă carte a ei, „Screw the Fairytale”, în care vorbeşte despre „modele alternative de relaţii de dinainte de căsătorie”.

Helen Croydon spune că ideea creării acestui site i-a venit dintr-o experienţă personală de viaţă, după ce a devenit membră a site-ului sugardaddie.com, care îi pune pe bărbaţii bogaţi (de obicei în vârstă) în legătură cu femei (de obicei tinere) care ar fi de acord să se întâlnească cu ei în schimbul unor cadouri şi al unei „alocaţii” lunare.

Surse: Mediafax, Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase