Home » D:News » Cel mai simplu test prin care poţi afla dacă eşti un mincinos bun (VIDEO)

Cel mai simplu test prin care poţi afla dacă eşti un mincinos bun (VIDEO)

Cel mai simplu test prin care poţi afla dacă eşti un mincinos bun (VIDEO)
Publicat: 02.02.2014
Există o mulţime de teste care îţi pot spune ce personalitate ai, cât de bine te descurci cu cei din jurul tău sau ce meserie ţi se potriveşte cel mai bine. De asemenea, există mai multe metode prin care specialiştii pot afla dacă lucrurile spuse de tine sunt sau nu minciuni. Trecând peste testul cu poligraful sau citirea expresiilor faciale în timpul unor interogatorii, psihologul Richard Wiseman, a mai inventat un test extrem de simplu care îţi spune dacă eşti sau nu un mincinos bun.

Experimentul poarta denumirea de Testul Q şi ai nevoie de doar 5 secunde pentru a-l face. Acum nu te panica şi întine degetul aratător de la mâna ta dominantă. Cu ajutorul lui desenează pe frunte litera mare Q. 

Iar de aici totul este simplu. În cazul în care ai desenat litera Q cu codiţa pe partea stângă a ta, în aşa fel încât cineva aflat în faţă o poate citi, atunci eşti unul dintre oamenii care sunt conştienţi de modul în care ceilalţi îl percep. Pe scurt, te pricepi să minţi. 

În catul în care ai desenat litera Q cu codiţa pe partea dreaptă a ta, în aşa fel încât tu să o poţi citi şi nu cel care se află în faţă, atunci esti unul dintre oamenii introvertiţi şi nepricepuţi când vine vorba de minţit. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase