Home » D:News » Care sunt lucrurile fără de care nu pot trăi oamenii din ziua de astăzi? Concluzia surprinzătoare a unui studiu

Care sunt lucrurile fără de care nu pot trăi oamenii din ziua de astăzi? Concluzia surprinzătoare a unui studiu

Publicat: 10.02.2014
Chiar dacă avem impresia că societatea în care trăim pune mare accent pe sex, tinerii americani au cu totul alte priorităţi, dupa cum arată un studiu recent.

Un sondaj realizat în iunie 2013 de Harris Interactive, la care au participat 2.210 adulţi, a arătat care sunt lucrurile fără de care aceşti spun că nu ar putea trăi.

Pe primul loc, deci cea mai importantă, este mâncarea, aşa cum era de aşteptat, însă următoarele pe listă sunt lucruri la care puţini s-ar fi aşteptat.

Astfel, 42% dintre subiecţi au spus că nu ar putea trăi fără maşină, 28% nu ar rezista fără acces la Internet şi 26% fără telefon mobil, scrie Huffington Post.

Sexul este considerat mai puţin important, doar 20% au spus că nu s-ar putea lipsi de el.

În această privinţă, un alt studiu interesant a arătat că oamenii tind să devină tot mai polivalenţi. Aproximativ 20% dintre adulţii americani au recunoscut că îşi verifică telefonul mobil în timp ce fac sex. În Marea Britanie, procentul este şi mai mare, 62% dintre femei fac asta şi 48% dintre bărbaţi.

Surse: Huffington Post, Statista

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase