Home » D:News » Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a văzut un OZN. Care ar putea fi explicaţia (FOTO)

Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a văzut un OZN. Care ar putea fi explicaţia (FOTO)

Publicat: 05.03.2014
În anul 2005, astronautul Leroy Chiao, de pe Staţia Spaţială Internaţională, a văzut în spaţiu câteva luminiţe ciudate. Cazul acesta este prezentat, alături de alte mistere legate de fenomenul OZN, într-un serial documentar care va fi difuzat de Science Channel.

Leroy Chiao a văzut mai multe lumini, care formau semnul V, undeva în spaţiu, iar aceste luminiţe păreau să zboare, ca şi când ar fi fost o navă spaţială.

Astronautul se afla în spaţiu, unde monta nişte antene pentru Staţia Spaţială, alături de un alt coleg, care însă nu a văzut nimic, pentru că se uita în altă parte.

Deşi i se pare ciudat ce a observat atunci, Leroy nu crede că a fost vorba de o navă extraterestră.

„Eu sunt sceptic, deşi cred că există şi alte forme de viaţă în Univers. Dar dacă există o civilizaţie mai avansată ca a noastră, care poate călători dintr-un univers paralel sau poate străbate mari distanţe în spaţiu, de ce nu vine să ia contact cu noi?” se întreabă el.

O posibilă explicaţie pentru ce a văzut atunci Leroy este că luminile erau ale unor bărci de pescuit de pe Pământ, aşezate într-o anumită formaţie.

Documentarul difuzat de Science Channel, „NASA’s Unexplained Files”, va prezenta cazuri de observaţii OZN făcute de astronauţi în decursul timpului.
 

Sursa: Huffington Post

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase