Home » D:News » Descoperire surprinzătoare: persoanele urâte au mai multe şanse să-şi găsească un partener pe site-urile de întâlniri

Descoperire surprinzătoare: persoanele urâte au mai multe şanse să-şi găsească un partener pe site-urile de întâlniri

Publicat: 12.03.2014
Persoanele considerate urâte în raport cu standardele de frumuseţe clasice şi care au un profil pe site-urile de întâlniri primesc mai multe mesaje şi au mai multe şanse de a avea o relaţie decât persoanele considerate frumoase, deoarece creează "păreri împărţite", informează dailymail.co.uk.

Constatarea aparţine fondatorilor platformei online OkCupid, care au studii matematice şi care, vreme de un deceniu, au strâns informaţii referitoare la modul în care membrii site-urilor de întâlniri interacţionează unii cu alţii.

Într-un mesaj publicat recent pe un blog, fondatorii site-ului OkCupid au afirmat că gradul de atractivitate al unei persoane depinde de modul în care aceasta creează păreri împărţite cu privire la acest aspect, numărul de mesaje primite fiind direct proporţional cu nivelul indeciziei referitoare la aspectul fizic al persoanei respective.

Prin urmare, cu cât opinia unui bărbat privind aspectul fizic al unei femei cunoscute pe un site de întâlniri era mai puţin consecventă, cu atât aceasta avea mai multe şanse să primească mesaje de la acesta.

Femeia care primea mai puţine mesaje era de obicei considerată atrăgătoare fără nicio discuţie, în timp ce femeia care primea mai multe mesaje provoca adesea divergenţe de opinie în rândul bărbaţilor„, se arată pe blogul companiei.

Totodată, Hannah Fry, care face parte dintre fondatorii acestui site, a afirmat, într-un material video publicat pe blogul Head Squeeze, că persoanele atractive au obţinut scoruri mai mici şi pentru faptul că au tendinţa să intimideze persoanele de sex opus.

Hannah Fry a dat exemplul top-modelului britanic Holly Willoughby şi al actriţei Sarah Jessica Parker. În timp ce Holly Willoughby este descrisă cel mai adesea drept o femeie frumoasă, actriţa Sarah Jessica Parker a obţinut, de-a lungul timpului, reacţii dintre cele mai variate.

„Mulţi oameni – majoritatea pe internet – cred că (Sarah Jessica Parker) arată ca un cal”, a afirmat Hannah Fry.

Cu toate acestea, potrivit lui lui Hannah Fry, Sarah Jessica Parker ar primi mai multe mesaje, deoarece bărbaţii care cred că este o femeie atrăgătoare îi vor da o notă mai mare decât unei femei care este considerată o frumuseţe clasică.

Surse: Mediafax, Daily Mail, OK Cupid

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase