Home » D:News » Cele mai nebune poze. Spiderman al Rusiei îşi riscă viaţa pentru fotografia perfectă (FOTO, VIDEO)

Cele mai nebune poze. Spiderman al Rusiei îşi riscă viaţa pentru fotografia perfectă (FOTO, VIDEO)

Publicat: 25.03.2014
Un tânăr fotograf rus îşi pune viaţa în pericol pentru a realiza poze care îţi taie pur şi simplu răsuflarea. El se fotografiază în vârful celor mai înalte şi periculoase clădiri din lume.

Kiril Oreshkin este pasionat de fotografie, însă preferă un anumit gen: poze făcute în cele mai periculoase locuri din lume, pe vârful unor clădiri foarte înalte pe care nu ezită să le escaladeze.

Tânărul spune că îi place să fotografieze oraşele de la mare înălţime. Urcă pe scări sau cu liftul până la cel mai înalt nivel al unei clădiri, apoi escaladează singur, până ajunge în vârf.

Cea mai înaltă clădire pe care a urcat este Mercury City Tower din Moscova, care are 338 de metri, fiind cea mai înaltă din Europa.

Fără să aibă vreun echipament de siguranţă, Kiril se fotografiază în timp ce stă agăţat doar în degete de marginea clădirilor. Nu-i de mirare că a fost poreclit Spiderman al Rusiei.

Kiril ştie că este foarte periculos ce face, dar spune că nu vrea să folosească hamuri de siguranţă, pentru că dacă viaţa lui nu va mai fi în pericol, atunci pozele sale îşi vor pierde din farmec. Uneori, el este însoţit şi de prieteni, alături de care se fotografiază.

Prima escaladare a făcut-o în 2008, iar acum Kiril are şi un site unde îşi publică fotografiile.

Sursa: Huffington Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase