Home » D:News » Cum puteţi fi mai satisfăcuţi de viaţa sexuală. Concluzia surprinzătoare a unui studiu

Cum puteţi fi mai satisfăcuţi de viaţa sexuală. Concluzia surprinzătoare a unui studiu

Cum puteţi fi mai satisfăcuţi de viaţa sexuală. Concluzia surprinzătoare a unui studiu
Publicat: 10.04.2014
Persoanele religioase, care merg des la biserică, au parte de o viaţă sexuală mai împlinită, se arată într-un studiu recent.

Potrivit unui studiu realizat de Félix Neto şi Maria da Conceição Pinto de la Universidade do Porto din Portugalia, există o legătură puternică între viaţa sexuală şi gradul de religiozitate.

Astfel, persoanele religioase, care merg frecvent la biserică, sunt mai satisfăcute de viaţa lor intimă. Această influenţă pozitivă apare atât în cazul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor.

La bărbaţi însă, mai există un detaliu care le oferă o viaţă sexuală mai fel împlinită. Potrivit acestui studiu, cei care îşi manipulează partenera se declară mai mulţumiţi de relaţia lor.

Aceşti bărbaţi au fost împărţiţi de cercetători în două categorii: cei „jucăuşi”, care nu le oferă partenerelor siguranţa unei relaţii stabile şi cei posesivi, adică foarte geloşi.

Cercetarea, la care au participat 1.284 de bărbaţi şi femei din Portugalia, a mai demonstrat că persoanele căsătorite şi cele care locuiesc alături de partener sunt mai mulţumite de viaţa intimă decât cele singure sau divorţate.

Studii anterioare sugeraseră o legătură între credinţă şi o mai bună sănătate mentală, dar şi un grad mai mare de satisfacţie în general, implicit în viaţa amoroasă pentru persoanele religioase.

Sursa: Daily Mail
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase