Home » D:News » Cum arată prezervativul de ultimă generaţie, pentru inventarea căruia Bill Gates va plăti 1 milion de dolari? (VIDEO)

Cum arată prezervativul de ultimă generaţie, pentru inventarea căruia Bill Gates va plăti 1 milion de dolari? (VIDEO)

Publicat: 07.06.2014
The Bill & Melinda Gates Foundation a oferit deja 100.000 de dolari pentru mai multe proiecte menite să realizeze un prezervativ de ultimă generaţie, pe care oricine să vrea să-l folosească. Cel mai bun proiect se va bucura de o finanţate suplimentară de 1 milion de dolari.

Unul din aceste proiecte este cel la care lucrează acum cercetătorii de la Universitatea Wollongong din Australia. Ei spun că vor inventa un prezervativ la fel de fin ca pielea.

Bill Gates  a declarat, în februarie 2013, că vrea prin această finanţare să prevină răspândirea bolilor cu transmitere sexuală.

El spune că actualele modele de prezervative nu prea sunt agreate de către bărbaţi, de aceea vrea să fie inventate alte variante, mai plăcute.

Cercetătorii de la Wollongong cred că soluţia este folosirea unui „hidro-gel dur”, care arată, se simte şi se comportă la fel ca pielea adevărată.

Materialul este foarte moale la atingere, dar rezistent şi nu se rupe, aşa cum se poate întâmpla cu prezervativele făcute din latex.

Acest model va spori plăcerea pe care o simt partenerii în timpul unui act sexual, susţin inventatorii lui.

Dacă proiectul va fi cu adevărat pe placul lui Bill Gates, atunci cercetătorii vor primi încă un milion de dolari, pentru a-l continua.

Sursa: Business Insider

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase