Home » D:News » Cum schimbă Campionatul Mondial de Fotbal viaţa sexuală a cuplurilor?

Cum schimbă Campionatul Mondial de Fotbal viaţa sexuală a cuplurilor?

Cum schimbă Campionatul Mondial de Fotbal viaţa sexuală a cuplurilor?
Publicat: 14.06.2014
Timp de o lună, cât va dura Campionatul Mondial de Fotbal, femeile din întreaga lume trebuie să accepte că partenerii lor vor avea probabil alte priorităţi. Mulţi au recunoscut deja că preferă vizionarea unui meci în locul unei partide de sex.

Potrivit unui studiu, 2 din 5 bărbaţi ar prefera să se uite la un meci în loc să facă sex.

De asemenea, 42% dintre bărbaţii chestionaţi au recunoscut că preferă o partidă rapidă, ca să se poată apoi bucura de fotbal.

Vestea bună pentru femei este că, totuşi, mulţi parteneri sunt dispuşi la un compromis. 37% au spus că acceptă să facă sex, cu condiţia să aibă un televizor deschis în cameră, ca să poată prinde fazele importante ale meciului în timp ce îşi satisfac partenera.

27% dintre bărbaţi admit însă că deseori se gândesc la meciurile de fotbal chiar în timp ce fac dragoste cu partenera lor.

Cercetătorii au descoperit de asemenea că mulţi bărbaţi găsesc diferite scuze ca să refuze o partidă de sex, în loc să discute sincer cu partenera.

Cei mai mulţi spun că sunt obosiţi, că îi doare spatele, capul, sau că au lucrat târziu în ziua respectivă.

La studiu au participat 2.000 de bărbaţi, iar sondajul a fost comandat de Durex în cadrul unei campanii care vrea să arate cum va influenţa campionatul de fotbal din această vară viaţa sexuală.

Un reprezentant al companiei spune că acest studiu arată că nu doar femeile vor sa scape de obligaţiile conjugale. Când este vorba de fotbal, bărbaţii refuză partidele de sex.

Este indicat însă că după cele 90 de minute ale meciului, atenţia bărbaţilor să revină asupra partenerei, pentru a nu exista….lovituri de pedeapsă, adaugă purtătorul de cuvânt al Durex.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase