Home » D:News » Mai mulţi bărbaţi care participau la o petrecere a burlacilor au făcut o descoperire uimitoare într-un parc (FOTO)

Mai mulţi bărbaţi care participau la o petrecere a burlacilor au făcut o descoperire uimitoare într-un parc (FOTO)

Publicat: 16.06.2014
Bărbaţii care luau parte la o petrecere a burlacilor au făcut o descoperire surprinzătoare pe malul unui lac.

Petrecăreţii au dat peste fosila unui mastodont. Descoperirea a avut loc în Elephant Butte State Park, o zonă aridă din jurul unui lac, în New Mexico.

Craniul de mastodont era foarte bine păstrat, după cum au observat palentologii coordonaţi de Randall Gann, de la Muzeul de Istorie naturală din New Mexico.

Bărbaţii care au găsit fosila au luat imediat legătura cu un profesor de la Universitatea din New Mexico, iar acesta i-a trimis la seful secţiei de paleontologie de la muzeu.

Este uimitor că fosila a fost găsită într-o zonă cu nisip, nu în rocă, iar în acea regiune vin foarte mulţi turişti. Acolo sunt locuri de camping şi de pescuit.

Beth Wojahn, purtătoare de cuvânt la New Mexico’s Energy, Minerals and Natural Resources Department, a lăudat petrecăreţii, care au chemat imediat specialiştii, fără să umble singuri la preţioasa fosilă, care ar fi putut fi distrusă.

Mastodonţii aveau o înălţime de peste 3 metri şi au migrat în America de Nord acum 15 milioane de ani. Au dispărut în urmă cu 10.000 de ani.

Sursa: Huffington Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase