Home » D:News » O femeie a născut un copil deşi niciun medic nu şi-a dat seama că era însărcinată

O femeie a născut un copil deşi niciun medic nu şi-a dat seama că era însărcinată

O femeie a născut un copil deşi niciun medic nu şi-a dat seama că era însărcinată
Publicat: 18.06.2014
Rebecca Oldham, o tânără de 25 de ani din Noua Zeelandă, suferea de luni de zile de durere de burtă, iar medicii nu ştiau ce are. I-au făcut mai multe ecografii, analize de sânge şi teste de sarcină, iar în final i-au spus că trebuie să se opereze, pentru a i se scoate ovarele.

În timp ce femeia era anesteziată iar medicii se pregăteau să-i îndepărteze ovarele, ca să o scape de suferinţă, ei au observat că Rebecca avea un fetus complet dezvoltat în uter.

I-au făcut cezariană de urgenţă şi astfel s-a născut un băieţel perfect sănătos, de 4 kg.

Evident, femeia a avut un şoc atunci când şi-a revenit şi a aflat că era din nou mama, mai ales că toate analizele arătau că nu era însărcinată.

Mai mult, medicii îi spuseseră că ovarele ei nu funcţionează normal şi nu va mai putea avea niciodată copii. Prin urmare, a fost o surpriză foarte plăcută pentru Rebecca.

Cazul ei este foarte rar, spun medicii. Sarcină nu a fost observată din timp şi în timpul operaţiei doctorul a trebuit să scoată copilul cu forcepsul, pentru că era avea o poziţie nefirească, fiind aşezat de-a lungul spatelui femeii. De aceea tânăra avusese dureri foarte mari.

Totuşi, testele de sânge ar fi trebuit să arate prezenţa unor hormoni specifici de sarcină, spune medicul obstetrician Martin Sowter.

În cazul ecografiilor, este posibil ca fătul să nu fie văzut numai dacă mama este obeză, ceea ce nu era cazul Rebeccăi.

În această situaţie, singura explicaţie plauzibilă este că persoanele care au făcut cele trei ecografii nu au folosit corect echipamentul.

Rebecca şi soţul ei aşteaptă acum o anchetă, pentru a afla cum a fost posibil ca sarcina ei să nu fie observată de niciun medic.

Sursa: Medical Daily

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase