Home » D:News » Descoperă Londra în 3D! Capitala britanică, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum

Descoperă Londra în 3D! Capitala britanică, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum

Publicat: 18.07.2014
Londra poate fi vizitată în prezent, în cele mai mici detalii, şi din faţa calculatorului, după ce Google a realizat cartografierea 3D a întregului oraş.

Astfel, Londra a devenit a cincea destinaţie din Marea Britanie, după Birmingham, Leeds, Reading şi Stoke-on-Trent, care a fost recreată 3D.

Google a reuşit să recreeze 3D peisajele şi terenurile din Londra, cu ajutorul imaginilor aeriene, cu o vizualizare la 45 de grade. Astfel, toate clădirile, şi nu doar cele mai cunoscute din Londra, pot oferi o imagine precisă şi realistă a oraşului.

Imaginile 3D apar atunci când utilizatorii „explorează” Londra pe Google Maps sau Google Earth. Odată ce clădirile 3D apar pe ecran, utilizatorii pot mări sau pot întoarce imaginea, astfel încât să-şi facă o imagine completă despre zona respectivă.

Un tur al clădirilor 3D este disponibil pe blogul Google Earth. Astfel, puncte de atracţie importante din Londra, precum Palatul Parlamentului, clădirea The Shard şi Tower Bridge, pot fi admirate acum fără a vizita propriu-zis capitala Marii Britanii.

Surse: Mediafax, Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase