Home » D:News » Nu îi este ruşine să arate boala de care suferă. Cum s-a pozat acest culturist? Acum are mii de fani (FOTO)

Nu îi este ruşine să arate boala de care suferă. Cum s-a pozat acest culturist? Acum are mii de fani (FOTO)

Publicat: 01.08.2014
Culturistul britanic Blake Beckford arată impecabil, dar, la o privire mai atentă asupra fotografiilor lui, oricine poate observa un detaliu ciudat: o pungă de colostomie lipită de abdomen.

Bărbatul, care are acum 33 de ani, suferă de o boală intestinală din cauza căreia a fost la un pas să-şi rateze cariera de culturist şi fotomodel.

Acum însă a transformat acest handicap într-un avantaj şi pozează fără ezitare, ca să atragă atenţia oamenilor asupra acestei boli foarte grave.

Blake are deja numeroşi admiratori, care îl susţin pe reţelele de socializare.

În anul 2003, Blake a făcut o infecţie intestinală foarte gravă, primind diagnosticul de colită ulcerativă.

Din cauza durerilor constante pe care le avea, a fost obligat să renunţe la cariera de fotomodel şi culturist.

În 2012 boala s-a agravat aşa de rău că tânărul era nevoit să meargă la toaletă chiar şi de 20 de ori în fiecare zi. De aceea, a deciz în final să se opreze şi medicii i-au înlăturat intestinul gros.

Printr-o procedură numită ileostomie, intestinul gros este eliminat, iar intestinul subţire va forma un orificiu în afara abdomenului, care va permite eliminarea hranei digerate într-o pungă specială, numită pungă de colostomie.

După operaţie, el a fost obligat să stea la pat timp de 6 săptămâni, a slăbit foarte mult şi îi era greu să se deplaseze.

Medicii i-au spus că va trebui să renunţe la sportul de performaţă, dar iată că s-au înşelat.

Ambiţios, Blake a început să-şi revină treptat. A urmat o dietă strictă, a început să facă yoga şi ciclism, iar în scurt timp a revenit la forma fizică pe care o avea înainte de apariţia bolii.

Acum el pozează din nou pentru revistele destinate bărbaţilor şi a devenit un model demn de urmat în cadrul unei campanii care atrage atenţia asupra acestei boli intestinale şi încurajează bolnavii să nu renunţe la visele lor.

Sursa: Medical Daily

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase