Prima pagină D:News

Accesaţi Facebook de pe telefon? Iată cum puteţi scăpa de cheltuieli inutile la abonamentul de date!

Roxana Ruscior 09.06.2014 | ● Vizualizări: 308
Dacă folosiţi un smartphone pentru a vă accesa contul de Facebook trebuie să aveţi grijă la un detaliu care vă poate costa scump, la propriu.     (Foto: Shutterstock.com) + zoom
Galerie foto (1)

Dacă folosiţi un smartphone pentru a vă accesa contul de Facebook trebuie să aveţi grijă la un detaliu care vă poate costa scump, la propriu.

Dacă nu dezactivaţi opţiunea de autoplay la clipurile care vă apar pe pagina de Facebook riscaţi să vă treziţi cu factura de mobil încărcată pentru depăşirea abonamentului de date.

Un purtător de cuvânt al Facebook a precizat că utilizatorii pot şi este indicat să controleze modul în care vizionează aceste clipuri.

Ca să dezactivaţi pornirea automată a unui video trebuie să urmaţi câţiva paşi foarte simpli.Dacă aveţi un iPhone, apăsaţi pe butonul Settings, apoi Auto-play şi în final selectaţi Off sau Wi-Fi only.

Dacă aveţi Android, intraţi la setările de cont de pe facebook, apoi daţi click pe App Settings şi alegeţi varianta Off sau Auto-play only on Wi-Fi.

De asemenea, trebuie să ţineţi cont că aceste clipuri nu vor porni automat dacă veţi trece peste ele fără să vă opriţi pentru a vedea despre ce este vorba, deci dacă veţi da scroll down.

Sursa: CNN

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI