Home » D:News » „Fereastra spre iad”. Doi exploratori s-au filmat în timp ce coborau în craterul unui vulcan care erupe (VIDEO)

„Fereastra spre iad”. Doi exploratori s-au filmat în timp ce coborau în craterul unui vulcan care erupe (VIDEO)

„Fereastra spre iad”. Doi exploratori s-au filmat în timp ce coborau în craterul unui vulcan care erupe (VIDEO)
Publicat: 08.09.2014
Aceste imagini incredibile au fost filmate de exploratorul Sam Cossman. În film apare colegul său, George Kourounis, care stă chiar pe marginea unui vulcan care erupe.

Kourounis descrie scena ca „o fereastră spre Iad”.

Cei doi exploratori curajoşi au coborât în inima vulcanului Marum din arhipelagul Vanuatu, purtând doar costume de protecţie care îi apărau de dogoarea lavei şi de ploaia acidă care cădea în vulcan.

Kourounis şi Cossman au filmat coborârea cu ajutorul unei camere GoPro, montată pe căştile lor.

Alături de doi ghizi, exploratorii au stat 4 zile pe vulcanul activ şi au coborât de două ori în crater, acesta fiind un vis mai vechi al lui Kourounis.

El nu este la prima sa aventură extremă. Este vânător de tornade şi s-a căsătorit pe marginea unui vulcan care erupea, dar aceasta este cea mai intensă experienţă a sa de până acum.

La un moment dat, în timpul coborârii abrupte de peste 400 de metri, el s-a apropiat aşa de mult de lava fierbinte că stropii incandescenţi i-au topit o parte din jachetă şi una din camerele video.

Exploratorii au fost perfect conştienţi de pericol, pentru că orice pas greşit ar fi însemnat sfârşitul.

Sursa: Huffington Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase