Home » D:News » Medicul a uitat un ac de acupunctură în corpul unui pacient. Bărbatul şi-a dat seama abia după 40 de ani (FOTO)

Medicul a uitat un ac de acupunctură în corpul unui pacient. Bărbatul şi-a dat seama abia după 40 de ani (FOTO)

Publicat: 07.10.2014
Xu Long, de 60 de ani, din provincia chineză Jiujiang, a ajuns de urgenţă la spital, după ce durerile de spate şi în piept deveniseră insuportabile. Anterior, medicii care îl consultaseră declaraseră că durerea este din cauza vârstei înaintate a pacientului.

După ce i-au făcut o radiografie lui Xu Long, doctorii au descoperit un ac de acupunctură uitat în intestin.

Bărbatul şi-a amintit că făcuse acupunctură o singură dată în viaţă, în urmă cu 40 de ani, când îşi făcea stagiul militar.

Din cauza unei dureri de stomac, a cerut ajutorul unui medic militar, care i-a făcut acupunctură. Cum tratamentul a avut efect, Xu n-a bănuit că unul din ace se rupsese în două şi o bucată rămăsese în corpul său.

Durerile de spate şi în piept au apărut abia după mulţi ani, iar când s-a dus la medic pentru consultaţie i s-a spus că disconfortul este normal, fiind provocat de bătrâneţe.

Acul scos din corpul lui Xu Long    Acul scos din corpul lui Xu Long

Acul, lung de 3 cm, a fost scos din abdomen în urma unei operaţii. Pentru că a stat 40 de ani în intestinul bărbatului, acul se înnegrise şi se fixase în ţesut.

Imediat după interveţie, durerile cumplite ale lui Xu Long au dispărut.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase