Home » D:News » Un bărbat ce a mers pe jos mai mult de 4.500 de kilometri într-un an prezintă transformarea sa într-un VIDEO time lapse

Un bărbat ce a mers pe jos mai mult de 4.500 de kilometri într-un an prezintă transformarea sa într-un VIDEO time lapse

Publicat: 10.10.2014
Christoph Rehage a început ambiţiosul proiect pe 9 noiembrie 2007 şi l-a terminat în octombrie 2008. În acest timp, el a mers doar pe jos, parcurgând în total aproximativ 4.800 de kilometri, străbătând China, de la Beijing la Urumqi.

El s-a fotografiat zilnic, după fiecare 20 de kilometri străbătuţi, pentru a ţine astfel un jurnal în imagini al transformării sale în timpul acestei expediţii.

Deşi obositoare, călătoria i-a plăcut foarte mult lui Christoph. El spune că pe drum se întreba deseori unde va dormi şi ce va mânca, aceste griji mărunte fiind cele care îi ocupau tot timpul.

Drumul a fost făcut pe jos, cu o singură excepţie: la un moment, ambiţiosul turist a fost nevoit să meargă timp de câteva minute pe bicicleta fratelui său.

La finalul călătoriei, Christoph a realizat un filmuleţ time-lapse, prin care se vede foarte bine cum i-a transformat înfăţişarea această lungă expediţie, care l-a dus inclusiv prin deşertul Gobi.

Iniţial, planul lui era să meargă pe jos de la Beijing până în Germania, dar după ce a parcurs peste 4.800 de kilometri, şi-a dat seama că această provocare este deocamdată prea mare pentru el.

Sursa:  Business Insider

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase