Home » D:News » Campania „Radarul pădurii va stopa defrişările ilegale”, promovată de posturile de radio şi televiziune

Campania „Radarul pădurii va stopa defrişările ilegale”, promovată de posturile de radio şi televiziune

Campania „Radarul pădurii va stopa defrişările ilegale”, promovată de posturile de radio şi televiziune
Publicat: 17.10.2014
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură vor colabora pentru promovarea campaniei "Radarul pădurii va stopa defrişările ilegale".

CNA a analizat, în şedinţa de joi, o adresă primită de la Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, care a solicitat încheierea unui parteneriat cu Consiliul în vederea promovării campaniei „Radarul pădurii va stopa defrişările ilegale”, ce se desfăşoară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie.

Potrivit acestei adrese, în scopul îndeplinirii mandatului său de gestionare şi protejare a domeniilor sale de activitate, Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură derulează campania de informare preventivă privind programul de stopare a defrişărilor ilegale denumit „Radarul Pădurilor” prin difuzarea unui spot ce are ca scopuri „conştientizarea şi informarea publicului asupra impactului vătămător al defrişărilor ilegale, precum şi încurajarea acestuia de a se implica şi participa activ în acest program”.

Membrii Consiliului au aprobat, în şedinţa de joi, încheierea acestui acord, în baza căruia CNA va recomanda posturilor de radio şi televiziune participarea la această campanie şi difuzarea respectivului spot ca fiind de interes public.

Acest mesaj nu va fi inclus în calculul duratei legale alocate publicităţii.

Acordul va intra în vigoare la data semnării sale şi va avea o valabilitate de un an, cu posibilitatea prelungirii sale.

Acordul nu creează obligaţii financiare pentru niciuna dintre părţile semnatare.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase