Prima pagină D:News

Prima asistentă americană infectată cu Ebola apare într-o înregistrare, pe patul de spital. VIDEO emoţionant

Roxana Ruscior/Luminita Bogdan, 10.17.2014 | ● Vizualizări: 159

Prima asistentă medicală contaminată cu virusul Ebola în Statele Unite apare zâmbitoare şi lucidă într-o înregistrare video dată publictăţii joi, relatează AFP.

Înregistrarea de 56 de secunde a fost realizată la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas şi prezintă o discuţie scurtă între Nina Pham şi medicul său curant.

Nina Pham a fost transferată joi la un spital specializat din Maryland, în apropiere de Washington. "Veniţi toţi la Maryland", glumeşte asistenta în înregistrarea video.Înregistrarea, postată pe YouTube, a fost realizată de medicul său. În imagini apare şi o altă infirmieră, care poartă mască şi echipament de protecţie.

"Vă iubesc", spune asistenta personalului medical care s-a oferit voluntar pentru a o îngriji, ştergându-şi lacrimile. Potrivit spitalului, Nina Pham a solicitat difizarea înregistrării video.

Nina Pham l-a îngrijit pe liberianul Thomas Eric Duncan, primul pacient diagnosticat cu Ebola în SUA la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas. El a murit la 8 octombrie.

Sursa: Mediafax, Daily Mail

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI