Home » D:News » 5 selfie-uri realizate cu câteva clipe înainte de moarte (Galerie FOTO)

5 selfie-uri realizate cu câteva clipe înainte de moarte (Galerie FOTO)

Publicat: 25.10.2014
Când ne facem un selfie nu ne imaginăm că ar putea fi chiar ultima fotografie cu noi în viaţă. Vrem doar să fie o amintire plăcută, pentru noi şi pentru prietenii noştri.

Din păcate însă, în unele cazuri un selfie este chiar ultima imagine cu noi, surprinsă cu doar câteva minute sau ore înaintea morţii.

1. În decembrie 2012, cântăreaţa pop Jenni Rivera şi-a făcut un selfie chiar înainte de decolarea avionului privat în care se afla. Aeronava s-a prăbuşit însă, toţi pasagerii pierzându-şi viaţa.

2. În mai 2014, celebrul muzician reggaeton Jadiel s-a fotografit înainte de accidentul fatal de motocicletă, în care şi-a pierdut viaţa. Tânărul tocmai publicase poza pe Instagram.

3. În iulie 2014, Gary Slok şi mama lui s-au fotografiat în avion, înainte de decolarea din Amsterdam. Cei doi s-au numărat printre pasagerii zborului Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în Ucraina.

4. Pe 26 aprilie 2014, Cortney Sanford s-a fotografiat în maşină, în timp ce cânta melodia Happy, a lui Pharrel Williams. Femeia se afla la volan, iar câteva secunde mai târziu a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un copac şi a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut în Carolina de Nord.

5. Xenia Ignatyeva, de 17 ani, a vrut să-şi impresioneze prietenii şi s-a fotografiat pe un pod, la o înălţime de peste 8 metri de sol. Din nefericire, tânăra s-a dezechilibrat, a căzut peste un cablu de înaltă tensiune şi a murit.

Sursa: Likes.com

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase