Home » D:News » O femeie care a stat 45 de minute în moarte clinică spune că a trăit o experienţă inexplicabilă

O femeie care a stat 45 de minute în moarte clinică spune că a trăit o experienţă inexplicabilă

Publicat: 13.11.2014
O femeie de 40 de ani care a supravieţuit după ce nu a avut puls timp de 45 de minute povesteşte trăirile tulburătoare pe care le-a avut în această perioadă.

Ruby Graupera-Cassimiro, care era însărcinată cu al doilea copil, a născut prin cezariană la spitalul Boca Raton din Florida. La scurt timp după ce a fost dusă la terapie intensivă, inima ei s-a oprit.

Medicii au încercat 45 de minute să o resusciteze, dar fără succes. Când se pregăteau să declare decesul, inima femeii a reînceput singură să bată, deşi nimeni nu o mai atinsese de câteva minute.

În mod miraculos, Ruby şi-a revenit complet şi nu a suferit leziuni cerebrale, deşi a stat în moarte clinică aşa de mult timp.

Acum ea povesteşe că în acele 45 de minute a avut o experinţă tulburătoare.

Ruby şi fetiţa ei, alături de medicii care i-au salvat viaţa    (Foto: MCT)Ruby şi fetiţa ei, alături de medicii care i-au salvat viaţa

A avut impresia că a adormit, iar apoi a simţit cum pluteşte printr-un tunel luminos şi acolo a văzut un spirit care era de fapt tatăl ei. El era înconjurat de lumină şi lângă el erau şi alte spirite, spune Ruby.

Apoi a forţă neştiută a oprit-o şi s-a trezit. Chiar şi medicii au fost uimiţi de supravieţuirea ei. Lichidul amniotic din uter intrase în sânge şi îi oprise inima, iar de obicei această problemă este fatală, spun doctorii.

Crezând că nu îşi va mai reveni, medicii îl chemaseră pe soţul ei, care a văzut-o în acele momente şi i-a spus apoi că părea să fie moartă cu adevărat: era rece, avea buzele palide şi tenul cenuşiu.

Povestea relatată de ea seamănă foarte multe cu altele de acest fel, descrise de pacienţi care s-au aflat la limita morţii.

Ruby este acum acasa şi are grijă de fetiţa ei, dar recent a revenit la spital, ca să mulţumească medicilor care au salvat-o.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a spus că nu există o explicaţie pentru supravieţuirea ei, mai ales că acum femeia este perfect sănătoasă.

Sursa: Daily Mail

Citeşte şi E posibil sa mori de frica?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase