Home » D:News » Ce sfaturi clasice despre o căsnicie fericită pot fi ignorate astăzi?

Ce sfaturi clasice despre o căsnicie fericită pot fi ignorate astăzi?

Ce sfaturi clasice despre o căsnicie fericită pot fi ignorate astăzi?
Publicat: 07.12.2014
Sfaturile clasice privind o căsnicie fericită sunt văzute de unele persoane ca fiind fundamentale pentru o relaţie de durată, în timp ce alte persoane le consideră învechite şi ancorate într-un trecut care nu mai are nimic de-a face cu stilul de viaţă din prezent, potrivit womanitely.com.

Editorii site-ului womanitely.com au întocmit o listă cu principii pentru o căsnicie fericită care pot fi încălcate cu uşurinţă în prezent fără a pune în pericol mariajul, ci dimpotrivă – pentru a-l face mai puternic.

Dormiţi întotdeauna împreună. În prezent, multe cupluri sunt nevoite să doarmă separat dintr-o mulţime de motive. Niciunul dintre parteneri nu ar trebui să se supere din acest motiv, nefiind deloc un semn al sfârşitului relaţiei. Fiecare ar trebui să se bucure de posibilitatea de a dormi singur, ca în copilărie.

Certurile duc la divorţ. Se întâmplă adesea ca problemele nerezolvate dintre soţi să ducă la certuri, dar pare, totuşi, o copilărie ca aceştia să se gândească la despărţire. Există o mulţime de modalităţi de rezolvare a disputelor, important este să existe dorinţa de a rămâne împreună. Problemele trebuie rezolvate prin discuţii, fără frica de despărţire.

Vacanţele trebuie făcute mereu în doi. Uneori, câteva zile de vacanţă fără partenerul de căsnicie poate fi o sursă de inspiraţie şi de întărire a legăturii dintre cei doi. Este foarte util ca uneori, el să meargă în weekend în excursie doar cu băieţii, aşa cum şi femeilor le va fi bine dacă vor petrece câteva zile doar cu prietenele lor. Ideal ar fi ca vacanţele să fie simultan, pentru ca niciunul dintre parteneri să nu se simtă singur.

Un cuplu trebuie să aibă doar pasiuni comune. Într-o relaţie, nu este necesar ca ambii parteneri să aibă aceleaşi pasiuni sau hobby-uri. Evident, este minunat dacă se întâmplă ca soţii să aibă hobby-uri comune, dar dacă nu este cazul, pasiunile diferite pot fi un subiect de discuţie, un moment de împărtăşire a emoţiilor.

Evitaţi legarea de prietenii cu persoane de sex opus. Este în regulă să aveţi prieteni de sex opus. Cu astfel de legături, fiecare persoană devine mai completă. Acesta nu este un semn de căutare a unei relaţii romantice. În cazul în care unul dintre parteneri sau chiar ambii sunt geloşi, se poate adopta soluţia întâlnirilor în grup, astfel încât toţi să se cunoască.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase