Home » D:News » Unde se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Unde se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Unde se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
Publicat: 06.03.2015
Strategie de marketing sau nu, show-ul difuzat de Pro TV “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a trezit dezbateri în rândul românilor, în special pe reţelele de socializare, încă de la primele episoade difuzate: jungla nu este junglă, ci un studio de la Buftea, concurenţii nu trăiesc în sihăstrie, ci cot la cot cu o echipă de tehnicieni într-o tabără amenajată.

Cu toate acestea, două milioane de români se uită în medie, seară de seară, la formatul difuzat de postul din Pache.

„Am prezis aceste lucruri încă de la început”, spune Melanie Triebel, producătorul general al Pro TV, întrebată despre controversele generate de show-ul prezentat de Cabral şi Bobonete din Africa de Sud, respectiv din Parcul Naţional Kruger.

Cât de reale cunt vietăţile care îi şicanează pe concurenţi şi unde este situat în realitate locul unde se filmează show-ul, aflaţi aici!

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase