Home » D:News » (P) Ce este Scanerul BioPhotonic?

(P) Ce este Scanerul BioPhotonic?

Publicat: 17.03.2015
Scanerul Pharmanex BioPhotonic* este un instrument unic care măsoară nivelul carotenoidelor din ţesutul pielii în mod neinvaziv, folosind ştiinţa de mult acceptată a Spectroscopiei Raman. Prin plasarea palmei dumneavoastră în faţa luminii albastre a Scanerului cu o energie scăzută, veţi obţine Scorul Carotenoid al Pielii (SCS) în câteva secunde.

PROCESUL DE MĂSURARE

Ce anume măsoară Scanerul?

Tehnologia scanerului funcţionează pe baza principiului luminii iar particula fundamentală a luminii este fotonul. Lumina albă conţine fotoni de diferite lungimi de undă, reprezentaţi de culori.

Scanerul produce un fascicul îngust de lumină în care toţi fotonii au aceeaşi culoare albastră. Această lumină albastră are o lungime de undă de 473 nanometri (nm). Atunci când un foton de lumină de 473 nm intră în contact cu o carotenoidă, are loc un lucru interesant. Nivelul de energie de 473 nm al fotonului devine incitat la 510 nm, lungimea de undă cu lumină verde. Doar carotenoidele sunt capabile de a transforma un foton de 473 nm într-un foton de 510 nm.


SCORUL CAROTENOID AL PIELII

Cum funcţionează Scanerul?

Atunci când fotonii de 473 nm ating carotenoidele din piele, aceştia sunt reflectaţi înapoi ca şi fotoni de 510 nm. În acest fel este măsurată concentraţia de carotenoide din pielea dumneavoastră. Deoarece numărul de fotoni reflectaţi la lungimea de undă de 510 nm este proporţional cu concentraţia carotenoidelor din piele, aceşti fotoni verzi sunt apoi număraţi pentru a calcula SCS al persoanelor scanate.

Carotenoidele sunt pigmenţi organici care se găsesc în fructe şi legume şi sunt principalele responsabile de culorea roşie, portocalie şi galbenă a acestora. Cu cât consumaţi fructe şi legume mai colorate, cu atât mai multe carotenoide furnizaţi corpului şi cu atât mai ridicat va fi SCS-ul dumneavoastră.

În funcţie de obiceiurile dumneavoastră alimentare, de suplimentele nutritive şi capacitatea organismului de a absorbi carotenoidele, SCS-ul individual poate varia. Odată ce vă cunoaşteţi valoarea SCS, este timpul să îl îmbunătăţiţi prin următoarele acţiuni:

1. Acţionaţi asupra dietei dumneavoastră consumând cel puţin 5 până la 10 porţii de fructe şi legume bogate în carotenoide în fiecare zi.
2. Aveţi grijă de dumneavoastră aplicând un stil alimentar şi de viaţă sănătos
3.  Folosiţi ca suplimente nutritive produsele certificate pentru Scaner, Lifepak+ şi JVi. Acestea sunt certificate pentru a furniza organismului dumneavoastră o cantitate adecvată de carotenoide. Descoperiţi-le aici>>>

La un deceniu după lansarea primului model de Scaner Biophotonic S1, Nu Skin vă aduce modelul S3. Mai mic, mai rapid şi portabil.


 
Scanerul Pharmanex Biophotonic S3 de la Nu Skin a fost premiat de către Business Intelligence Group ca o Inovaţie de top în anul 2015.

*Pharmanex este proprietarul exclusiv al Scanerului BioPhotonic deoarece are un brevet pentru el. Scanerul poate fi închiriat doar distribuitorilor independenţi ai Nu Skin şi nu poate fi vândut.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.nuskin.com.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase