Home » D:News » Detaliul care le face pe femei mai atrăgătoare în faţa bărbaţilor

Detaliul care le face pe femei mai atrăgătoare în faţa bărbaţilor

Publicat: 17.03.2015
Cercetătorii britanici au descoperit obiceiul care le face mai atrăgătoare pe femei.

Bărbaţii le consideră mai atrăgătoare pe femei, după ce acestea consumă o anumită cantitate de alcool. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie.

La studiu au participat 40 de voluntare care au acceptat să fie pozate înainte să consume băuturi alcoolice, după ce au consumat un pahar de băutură şi după ce au băut două pahare de alcool.

Fotografiile au fost prezentate ulterior unui grup de bărbaţi, iar aceştia au fost puşi să le dea note femeilor, fără să ştie când au fost surprinse imaginile. Ei au dat cele mai mari note fotografiilor în care femeile apăreau după ce consumaseră un pahar de băutură, apoi celor în care femeile erau surprinse înainte să bea. Cel mai puţin apreciate au fost fotografiile pentru care femeile pozaseră după două pahare de băuturi alcoolice.

Dar cum afectează alcoolul felul în care suntem văzuţi de cei din jur? Oamenii de ştiinţă cred că ar fi vorba despre vasodilataţie – mărirea vaselor de sânge – care are loc după ce începem să consumăm băuturi alcoolice. Dacă bei alcool, fluxul de sânge de sub pielea ta este accelerat, lucru care îi oferă pielii o culoare mai sănătoase, uşor rozalie. Aceasta dispare însă după primul pahar.

Cantităţi scăzute de spirtoase pot influenţa şi ele expresiile faciale şi le pot relaxa pentru ca acestea să se potrivească unei dispoziţii pozitive.

Sursă: Women Health Mag

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase