Home » D:News » Ce îşi doresc, de fapt, bărbaţii de la femei?

Ce îşi doresc, de fapt, bărbaţii de la femei?

Ce îşi doresc, de fapt, bărbaţii de la femei?
Publicat: 21.03.2015
Cercetătorii americani spun că bărbaţii nu sunt atraşi de femeile amuzante, ci de cele care râd la glumele lor. Din fericire, reprezentantele sexului frumos nu ţin neapărat ca bancurile lor să fie de efect, dar le place în mod deosebit ca partenerii să le stârnească zâmbetul.

Se presupune că femeile consideră că talentul de a-i face pe alţii să râdă este un semn al inteligenţei şi bărbaţii au evoluat pentru a demonstra cât de bine „se pricep la cuvinte”. Cercetătorii Universităţii din Miami au intervievat 80 de bărbaţi şi femei, cu privire la importanţa unui partener amuzant.

Aceştia au fost întrebaţi în ce măsură le pasă dacă partenerul de viaţă îi consideră (sau nu) amuzanţi, scrie Daily Mail. Potrivit studiului, femeile sunt atrase de bărbaţii care le fac să râdă, în timp ce masculii vor femei care să aprecieze umorul lor.

Într-un al doilea experiment, voluntarilor li s-au dat sume ipotetice de bani, pentru a „investi” în „proiectarea” partenerului lor ideal. Ei au fost rugaţi să spună cât ar cheltui pe calitatea umoristică a cuiva şi cât ar investi pentru a face pe cineva să râdă la glumele lor.

Citeşte articolul integral în Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase