Prima pagină D:News

Acesta este cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile - VIDEO

Florin Badescu 04.08.2015 | ● Vizualizări: 9048

Extraterestrul din franciza "Alien" a fost desemnat cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile, potrivit unui sondaj realizat recent de revista britanică Radio Times, informează contactmusic.com.

Înspăimântătoarea creatură a apărut pentru prima dată pe marele ecran în primul film din seria "Alien", în 1979, într-o scenă în care a ieşit din pieptul personajului interpretat de John Hurt.

Pe locul al doilea în acest top se află armata de schelete din filmul "Jason and the Argonauts" (1963).

Sursă: YouTube

Podiumul este completat de spiritul malefic din filmul "Creatura/ The Thing" (1982).

Doar două personaje malefice din epoca modernă se află în Top 10 - Dementor din filmele francizei "Harry Potter" şi Pale Man din "Labirintul lui Pan" (2006).

Sursă: YouTube

Topul 10 al celor mai înspăimântătoare creaturi de film din toate timpurile este completat de Freddy Kruger ("Coşmar pe Elm Street/ A Nightmare On Elm Street"), pe locul al patrulea, rechinul din "Fălci/ Jaws", vampirul din "Dracula", monstrul din "Godzilla", Pale Man din "Labirintul lui Pan", Dementor din franciza "Harry Potter" şi păpuşa Chucky din "Jucăria/ Child's Play".

Sursă: YouTube

Alte creaturi de film terifiante care nu au intrat în Top 10 au fost Jabba the Hutt din "Războiul stelelor/ Star Wars", robotul malefic din "Terminator" şi dinozaurul Tyrannosaurus Rex din "Godzilla".

Tag-uri: alien | personaj | film | extraterestru