Home » D:News » Acesta este cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile – VIDEO

Acesta este cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile – VIDEO

Publicat: 08.04.2015
Extraterestrul din franciza "Alien" a fost desemnat cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile, potrivit unui sondaj realizat recent de revista britanică Radio Times, informează contactmusic.com.

Înspăimântătoarea creatură a apărut pentru prima dată pe marele ecran în primul film din seria „Alien”, în 1979, într-o scenă în care a ieşit din pieptul personajului interpretat de John Hurt.

Pe locul al doilea în acest top se află armata de schelete din filmul „Jason and the Argonauts” (1963).

Sursă: YouTube

Podiumul este completat de spiritul malefic din filmul „Creatura/ The Thing” (1982).

Doar două personaje malefice din epoca modernă se află în Top 10 – Dementor din filmele francizei „Harry Potter” şi Pale Man din „Labirintul lui Pan” (2006).

Sursă: YouTube

Topul 10 al celor mai înspăimântătoare creaturi de film din toate timpurile este completat de Freddy Kruger („Coşmar pe Elm Street/ A Nightmare On Elm Street”), pe locul al patrulea, rechinul din „Fălci/ Jaws”, vampirul din „Dracula”, monstrul din „Godzilla”, Pale Man din „Labirintul lui Pan”, Dementor din franciza „Harry Potter” şi păpuşa Chucky din „Jucăria/ Child’s Play”.

Sursă: YouTube

Alte creaturi de film terifiante care nu au intrat în Top 10 au fost Jabba the Hutt din „Războiul stelelor/ Star Wars”, robotul malefic din „Terminator” şi dinozaurul Tyrannosaurus Rex din „Godzilla”.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase